Τούχελ: «Δεν θα φύγει ο Νεϊμάρ αν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του»

Τούχελ: «Ήξερα πριν το Κόπα Αμέρικα ότι o Νεϊμάρ θέλει να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι άλλα… επεισόδια στο μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ προανήγγειλε ο Τόμας Τούχελ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συζητά με τη Μπαρτσελόνα και με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει αυτή η μεταγραφή αν πρώτα οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν συμφωνήσουν με τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Αυτό ανέφερε ο προπονητής της Παρί, μετά την ήττα από τη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Νεϊμάρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας.

«Δεν νομίζω ότι η απουσία του Νεϊμάρ επηρέασε την ομάδα. Δεν θα φύγει χωρίς να αποκτηθεί άλλος παίκτης, δεν είναι δυνατόν. Οι μεταγραφές είναι ακόμα ανοικτές για δέκα μέρες. Νομίζετε ότι το θέμα θα κριθεί αύριο ή μεθαύριο; Δεν έχει σημασία τι σκέφτομαι εγώ, αλλά το γεγονός ότι δεν είχα στη διάθεσή μου τον ποδοσφαιριστή, επειδή δν έχει προπονηθεί καθόλου με τους άλλους και υπήρχε μεγάλο ρίσκο τραυματισμού. Δεν έχει αλλάξει κάτι, αν μείνει θα έχουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Τούχελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X