Ο Γκαρσία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Γκαρσία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν δημοσίευμα της ιστοσελίδας “hotsport.rs” ανέφερε πως ο Ματέο Γκαρσία είπε “όχι” στον Ερυθρό Αστέρα, διότι ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όχι μόνο δεν ίσχυσε αυτό το σενάριο, αλλά ο Αργεντινός εξτρέμ ανακοινώθηκε από τους Σέρβους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μάλιστα ανέβηκε και φωτογραφία, όπου φιγουράρει με το συμβόλαιό του, έχοντας στο πλάι του τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της Λας Πάλμας.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου άσου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και μάλιστα θα δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις για τα playoffs του Champions League.

“Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Αποκτήσαμε τον παίκτη που θέλαμε εδώ και καιρό”, δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των ερυθρόλευκων της Σερβίας, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X