Δανείζει Κουτίνιο σε Μπάγερν και φουλάρει για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Δανείζει Κουτίνιο σε Μπάγερν και φουλάρει για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει την απόκτηση του Νεϊμάρ είναι η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη Sport, η τελική πρόταση των Καταλανών στην Παρί προβλέπει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού δανεικού για έναν χρόνο με αγορά το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και την παραχώρηση ως ελεύθερου του Ιβάν Ράκιτιτς.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για την αγορά των δικαιωμάτων του 27χρονου άσου αυτό το καλοκαίρι, καθώς ήδη τα ταμεία τους είναι αρκετά επιβαρυμένα. Μάλιστα, για να τα… αποφορτίσουν έχουν ήδη πουλήσει για 40 εκατ. ευρώ τον Μάλκομ στη Ζενίτ, ενώ απομένουν λεπτομέρειες για να δοθεί δανεικός στην Μπάγερν ο Φελίπε Κουτίνιο.

Με την αποχώρηση των δύο Βραζιλιάνων και εφόσον προστεθεί και ο Ράκιτιτς, η «Μπάρτσα» θα γλιτώσει τρία μεγάλα συμβόλαια και θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος των αποδοχών του Νεϊμάρ. Μάλιστα με τη φόρμουλα του δανεισμού του και αγορά το επόμενο καλοκαίρι θα αποφύγει τις περιπέτειες με το financial fair play ακολουθώντας τη φόρμουλα που είχε εφαρμόσει η Παρί όταν απέκτησε τον Κιλιάν Εμπαπέ από τη Μονακό.

Η Παρί λέγεται πως θα προτιμούσε στα ανταλλάγματα τους Σεμέδο και Ντεμπελέ, αλλά με τον Νεϊμάρ να πιέζει για να φύγει και τον κόσμο να έχει στραφεί εναντίον του γνωρίζει πως όσο συνεχίζεται αυτή η συνεργασία δεν μπορεί να είναι συμφέρουσα για καμία από τις δύο πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X