Απίστευτη ματσάρα: Βιγιαρεάλ-Γρανάδα 4-4 (VIDEO)

Απίστευτη ματσάρα: Βιγιαρεάλ-Γρανάδα 4-4 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η La Liga πρόσφερε ήδη ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς, με τη Βιγιαρεάλ και τη Γρανάδα να προσφέρουν συγκινήσεις και το παιχνίδι να λήγει με 4-4 για τη δική τους πρεμιέρα.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» βρήκε μπροστά του μια ομάδα, που δεν τα παρατούσε με τίποτα, αφού και στις 3 περιπτώσεις, όπου προηγήθηκε, βρήκε απάντηση, με τους Ανδαλουσιανούς να επιστρέφουν ακόμη και από το 4-2 του 73ου λεπτού, για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, σε μια απίστευτη εξέλιξη.

Στο 35ο λεπτό, μια ψύχραιμη και εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι του Καθόρλα άνοιξε το σκορ, για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο όμως ο Βίκο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με αμφότερες τις παραβάσεις να είναι ορθές.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στα πρώτα 17 λεπτά της επανάληψης, αφού ο Γκόμες στόχευσε σωστά τη γωνία για τη Βιγιαρεάλ, αλλά η προβολή του Ματσίς θα έφερνε ξανά το ματς σε ισορροπία. Κάπου εκεί, το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έμοιαζε να «καθαρίζει», αφού ένα σουτ του Μορένο με ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα στο 65′ και μια όμορφη ενέργεια του Τσουκουέζε στο 73′ έκαναν το 4-2.

Η Γρανάδα, όμως, αποδείχθηκε επτάψυχη! Ο Σολδάδο σκόραρε γρήγορα στο 75ο λεπτό και έδωσε ελπίδα με την κεφαλιά του από κόρνερ, για να έρθει ο Πουέρτας και να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο από κοντά, ισοφαρίζοντας σε 4-4 και «παγώνοντας» το «Ceramica».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X