«Τρέχει» να προλάβει το Παγκόσμιο ο Σλούκας

«Τρέχει» να προλάβει το Παγκόσμιο ο Σλούκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσχημα ήταν τα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Ιταλία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο δεξί πόδι.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη αιμάτωμα και θλάση και για το λόγο αυτό δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη στην Κίνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσει εντατική θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X