Μιλοβάνοβιτς: «Συμφωνήσαμε με Ερυθρό Αστέρα για Ματέο Γκαρσία»

Σκανάρει Γκαρσία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Βελιγράδι για τις τελικές συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα αναμενόταν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο Αργεντινός εξτρέμ, που έγινε “μήλον της έριδος” τις τελευταίες μέρες για Ερυθρό Αστέρα, Ολυμπιακό και Άρη.

“Νικητές” όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Σέρβοι, κάτι που εμμέσως επιβεβαιώθηκε και από τον τεχνικό διευθυντή της Λας Πάλμας, τον γνωστό μας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σημειώνοντας όμως ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τον πρώην άσο του Άρη.

«Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λας Πάλμας έχουν συμφωνήσει στο ποσό της παραχώρησης του Ματέο Γκαρσία. Τα έχουμε βρει αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Γκαρσία με την ομάδα. Εγώ αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό ότι είμαι υπέρ της ομάδας της χώρας μου. Εμείς ως Λας Πάλμας συμφωνήσαμε σε ό,τι έπρεπε και τώρα είναι ζήτημα καθαρά του παίκτη», δήλωσε στην ιστοσελίδα “Novosti”.

Όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη 2,6 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο, ενώ οι Σέρβοι φέρεται να του δίνουν περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Παράλληλα το deal της ισπανικής ομάδας με τον Αστέρα λέγεται ότι έκλεισε στα 1,8 εκατ. ευρώ, που θα αποπληρωθούν σε τρεις δόσεις. Οι πρωταθλητές Σερβίας πάντως θα μπορούσαν να ανεβάσουν κάπως την προσφορά τους για να επιτευχθεί η συμφωνία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X