Δημητρούλιας: «Κρατάμε την σημαία της ΑΕΚ ψηλά»

Δημητρούλιας: «Κρατάμε την σημαία της ΑΕΚ ψηλά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε στο handball.aek.gr, αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του στο τελικό της Στρούγκας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δημητρούλιας, τόνισε πως οι παίκτες του κέρδισαν μια πολύ καλή ομάδα τεράστιου επιπέδου και ότι είναι μεγάλη χαρά η Ένωση να κερδίζει τέτοια ρόστερ. Στο τέλος πρόσθεσε, ότι η γενική εικόνα της ΑΕΚ στο τουρνουά ήταν πολύ καλή και ότι κρατάνε την σημαία του συλλόγου ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είναι εντυπωσιακό που τα παιδιά κέρδισαν μία ομάδα που είναι έτοιμη για το σουηδικό πρωτάθλημα που ξεκινά πολύ σύντομα. Εμείς όντας στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, χωρίς να έχουμε λύσει βασικά πράγματα στο παιχνίδι μας, παραθέσαμε πολύ καλή ενέργεια, μυαλό σε πολύ σημαντικά σημεία και αποδώσαμε και πολύ όμορφο χάντμπολ. Δικαιούμασταν την πρόκριση στον τελικό. Είναι ο πρώτος μας τελικός φέτος και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Ο αντίπαλος μας πλέον είναι μία ομάδα που ανήκει σε άλλη κλάση. Θα αγωνιστεί τη σεζόν αυτή στο Champions League. Όμως εμείς είμαστε όλοι χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούμε κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έχουν μία πολύ καλή προσπάθεια. Η γενική μας εικόνα είναι πολύ καλή σε αυτό τουρνουά και θεωρώ ότι κρατάμε την σημαία του Συλλόγου ψηλά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X