Λάνγκφορντ: «Θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου στην ΑΕΚ»

Λάνγκφορντ: «Θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε ο Κιθ Λανγκφορντ.
Ο Αμερικανός άσος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βασίλισσας.
Αρχικά, στάθηκε στους λόγους που είπε ναι στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου αλλά και δεν στο τι θέλει να δώσει στη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ έχουν ως εξής:
Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ:
«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό. Πόσο εύκολο ήταν να πεις ναι; Πολύ εύκολο. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Ευρωλίγκας αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και εχουμε τις ίδιες βλέψεις. Μαρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το “ναι” ήταν μονόδρομος».
Για τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα:
«Είναι πολύ φυσικό. Όχι μόνο για την προσωπικότητά μου αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού μου. Η ομάδα είναι πολύ ταλαντούχα. Πιστεύω θα παίζω πιο φυσιολογικό μπάσκετ όπως όλη μου την καριέρα».
Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ:
«Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει».
Για το αν είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ:
«Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις».

Για το αν έχει μιλήσει με κανέναν από τους νέους συμπαίκτες του:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμα, ωστόσο είμαι γνώριμος με τα παιδιά. Η ομάδα είναι πολύ καλά και ανυπομονώ να τους συναντήσω την Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας».

Για την μετάβαση από την Ευρωλίγκα στο BCL:
«Σαν παίκτης πρέπει να το καταλάβεις αυτό. Όλα τριγύρω σου αλλάζουν οπότε πρέπει να προσαρμοστείς. Προς το παρών, η καριέρα μου στην Ευρωλίγκα πέρασε, οπότε είναι ήρθε η ώρα να επικεντρωθώ αλλού. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και είμαι έτοιμος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X