Καρντόσο: "Έχω την ευθύνη για την εμφάνιση"

Καρντόσο: "Έχω την ευθύνη για την εμφάνιση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Κραϊόβα, τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδας θα ήταν καλύτερη αν είχε κόσμο το γήπεδο και ότι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ένωση με την Τραμπζονσπόρ είναι 50-50.

Μάλιστα, ο Καρντόσο πήρε την ευθύνη πάνω του για την εικόνα της ομάδας, λέγοντας ότι δεν του αρέσει να βλέπει τέτοια απόδοση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση αλλά στην επανάληψη, λόγω της πίεσης που μας άσκησε ο αντίπαλος, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε. Κάναμε πολλά λάθη, δεν υπήρξαμε έξυπνοι. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ αλλά στην επανάληψη δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε.

Μίλησα στα παιδιά και τους είπα ότι το μόνο που δεν μπορείς να πάρεις από έναν αντίπαλο είναι περηφάνια. Το ελάχιστο που είχε σήμερα ο αντίπαλός μας ήταν να παίξει για την περηφάνια του. Στο δεύτερο ημίχρονο το ξεχάσαμε αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να θυμόμαστε πως τα ματς διαρκούν 90 λεπτά», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για τα ματς με την Τραμπζονσπόρ είπε: «Θα είναι πολύ πιο δυνατά αυτά τα ματς. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και σαν ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στις πιθανότητες για πρόκριση. Νομίζω ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες πρόκρισης».

Για τους λόγους της κακής απόδοσης: «Έχω δει την ομάδα να κάνει καλύτερα πράγματα και όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και σε παιχνίδια. Δεν μου αρέσει να βλέπω μια τέτοια απόδοση και δεν ψάχνω για δικαιολογίες, άλλωστε έχω την ευθύνη για την εμφάνιση, αλλά όταν το συνολικό σκορ είναι στο 3-0, χρειάζεσαι τον κόσμο να σου δίνει πίεση. Αν είχαμε τον κόσμο μας σήμερα θα παίζαμε καλύτερα, θα είχαμε περισσότερη ένταση, θα ήταν διαφορετικό το δεύτερο ημίχρονο. Το είπα και στους παίκτες μου: δεν έχουμε τον κόσμο μας σήμερα, παίξτε για την οικογένειά σας. Έπαιξαν έτσι μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Το σημερινό παιχνίδι θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν χρόνο και ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές με αυτή τη λογική. Ο Κρίστιτσιτς επέστρεψε μετά από καιρό, ο Ολιβέιρα έβγαλε για πρώτη φορά ολόκληρο ματς, ο Λιβάγια για πρώτη φορά ξεκίνησε από την αρχή. Με αυτό το σκεπτικό έμεινε έξω ο Βέρντε και ξεκίνησε ο Ζεράλδες. Το σημαντικό είναι όποιοι και αν παίζουν να τα δίνουν όλα».

Για την αντίδραση του Λιβάγια: «Συνήθως δεν χαιρετώ τους παίκτες όταν βγαίνουν. Δεν είδα την αντίδραση του Λιβάγια αλλά το σημαντικό είναι όταν παίζει να τα δίνει όλα και να βοηθάει την ομάδα και σήμερα το έκανε».

Για την κακή εμφάνιση της επανάληψης: «Βγήκαμε εκτός σχεδιού με δική μας ευθύνη, όχι εξαιτίας της εμφάνισης του αντιπάλου. Από σήμερα κι όλας θα ξεκινήσουμε ανάλυση του ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X