«Ανέστη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής» (ΦΩΤΟ)

«Ανέστη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του αδικοχαμένου Ανέστη. Πριν από έναν χρόνο, η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια, έγινε φτωχότερη, με τον Ανέστη να μην είναι ανάμεσά μας.

Έναν χρόνο μετά, τα παιδιά της Original 21 και η ΑΕΚ δεν ξεχνούν έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας. Που αγαπούσε με πάθος την Ένωση και την ακολουθούσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Απόψε, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο, την Κραϊόβα στη ρεβάνς του 0-2 της Ρουμανίας.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο σφραγίζει την πρόκριση για τα playoffs του Europa League, με τον “κιτρινόμαυρο” λαό να τιμάει την μνήμη του αδικοχαμένου Ανέστη. Στο πέταλο της Original 21 έχουν αναρτηθεί δύο μεγάλα πανό. “Ανέστη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής”, αναφέρει το ένα, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει και μια μεγάλη φανέλα της ΑΕΚ, όπου γράφει το όνομα του Ανέστη και τον αριθμό… 21.

Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο της ΑΕΚ να μην ξεχνάει τον σπουδαίο φίλαθλο της ομάδας.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X