Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Κραϊόβα (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Κραϊόβα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε λίγη ώρα (21:00) υποδέχεται την Κραϊόβα στο κεκλεισμένων των θυρών – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το 2Χ2 απέναντι στη ρουμανική ομάδα, αφού το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί στο 2-0 υπέρ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποφάσισε να ξεκινήσει το αποψινό ματς με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Παουλίνιο δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Βράνιες με τον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, τον Zεράλδες δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τον Λιβάια πίσω από τον Ολιβέιρα. Ετσι, ξεκινούν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα ο Κροάτης με τον Πορτογάλο ως δίδυμο επιθετικά. Το αρχικό σχήμα της Ενωσης απόψε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ σε σύστημα 4-3-2-1.

Στον πάγκο της AEK βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Αλμπάνης. Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ έμειναν από χθες οι Χουλτ, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ένωσης για την δεύτερη αναμέτρηση με την Κραϊόβα: Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Βράνιες, Λόπες, Κρίστισιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάγια.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε και Αλμπάνης.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/3137792549595535

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X