Η ΑΕΚ έχει το βλέμμα της και στο Τράμπζονσπορ-Σπάρτα Πράγας

Η ΑΕΚ έχει το βλέμμα της και στο Τράμπζονσπορ-Σπάρτα Πράγας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να αντιμετωπίζει σήμερα στις 21.00 την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, όμως θα έχει το βλέμμα της και στην Τουρκία. Εκεί η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας με το νικητή του ζευγαριού να βρίσκεται στον δρόμο της Ένωσης για τους ομίλους του Europa League, αν φυσικά ο Δικέφαλος διατηρήσει το προβάδισμα του. Η σέντρα του αγώνα στο “Μέντικαλ Παρκ” είναι προγραμματισμένη για τις 20.30.

Μετά το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης, η ομάδα της Τραπεζούντας έχει το ελαφρύ προβάδισμα για τη πρόκριση όμως αν δεχθεί γκολ στην έδρα της, τα δεδομένα θα αλλάξουν ξανά. Στην αναμέτρηση της Τσεχίας, η Σπάρτα είχε προηγηθεί 2-0 και οι Τούρκοι κατάφεραν να ανακάμψουν.

Απο την μια, οι Τσέχοι, την Κυριακή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος τους, ηττήθηκαν 4-3 στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε στους επτά βαθμούς. Όπως φαίνεται προς το τέλος κάθε παιχνιδιού “λυγίζει” καθώς σε ανάλογο διάστημα δέχθηκε τα γκολ και από την Τράμπζονσπορ.

Όσο για τους Τούρκους, το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για αυτή τη σεζόν ήταν εκείνο της προηγούμενης Πέμπτης και παρότι δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό φαίνεται πως διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα με την Σπάρτα λίγο πριν την εκπνοή. Έξω-αγωνιστικά, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τα διεθνή Μέσα παρουσιάζουν “κλεισμένο” τον Ντάνιελ Στάριτζ από την ομάδα της Τραπεζούντας. Ο Άγγλος φορ δεν έχει κάνει προετοιμασία όμως και ακόμα κι αν αποκτηθεί το συντομότερο δυνατόν από την Τράμπζονσπορ δύσκολα θα καταφέρει να τεθεί στην διάθεση του Ουνάλ Καραμάν για τα παιχνίδια της επόμενης φάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X