Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Κουτίνιο

Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ του Κουτίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com, o ατζέντης του Φιλίπε Κουτίνιο, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του παίκτη του.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, ενώ τις τελευταίες μέρες λέγεται ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν ως αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν να φέρουν πίσω τον Νεϊμάρ.

Ο Κουτίνιο δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό τεχνικό, πάντως, να δηλώνει ότι θεωρεί ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχω μια θέση στο ρόστερ για εκείνον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα είχε δώσει 145 εκατ. λίρες πριν από 18 μήνες για να τον πάρει από τη Λίβερπουλ και μένει να αποδειχθεί, αν τελικά ο Βραζιλιάνος χαφ «θυσιαστεί» για να γυρίσει ο Νεϊμάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X