Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Μόλντε του Γκάμπριελσεν ο Άρης

Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Μόλντε του Γκάμπριελσεν ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης ψάχνει ένα θαύμα απέναντι στην Μόλντε του Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, έχοντας ηττηθεί 3-0 στον πρώτο αγώνα στη Νορβηγία.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Φραν Βέλεθ αλλά αντίθετα, ο Χαμζά Γιουνές, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη και θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνας τεχνικού, για την κρίσιμη αποψινή αναμέτρηση.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την χθεσινή προπόνηση και άπαντες στο στρατόπεδο τους εκφράζουν την αισιοδοξία τους, για την μεγάλη ανατροπή τους εις βάρος τους 3-0 στο πρώτο ματς με την Μόλντε στη Νορβηγία. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι υπερβολικά δύσκολο μιας και οι Νορβηγοί διαθέτουν ποιότητα.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τους Νορβηγούς:

Κουέστα, Έμαν, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Μάτιγια, Ντιγκινί, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Γιουνές, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X