Σιμόες: «Δεν υπάρχει φαβορί, πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε την Κραϊόβα»

Σιμόες: «Δεν υπάρχει φαβορί, πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε την Κραϊόβα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (21.00, NS2) την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και ο Αντρέ Σιμόες παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ρουμανική ομάδα.

O Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ τόνισε πως στόχος της Ένωσης είναι να εφαρμόσει το πλάνο του Mιγκέλ Καρντόσο και αυτά που έχουν δουλέψει οι «κιτρινόμαυροι» στις προπονήσεις, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες έχουν ως εξής:

Θεωρεί την ΑΕΚ φαβορί μετά το πρώτο ματς και αν φοβάται τον αποπροσανατολισμό χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ;

«Είναι πολύ σημαντικοί οι οπαδοί για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι χωρίς κόσμο. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Όπως και στο πρώτο ματς. Δεν υπάρχει φαβορί, είναι 50-50. Είναι δύσκολο ματς, αυτό περιμένουμε αύριο. Έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι μια νέα πρόκληση, ένα νέο ματς. Πρέπει να μπούμε να κερδίσουμε»

Το πιο σημαντικό στοιχείο τέτοια εποχή ποιο είναι για την ομάδα;

«Το πιο σημαντικό που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε ότι κάνουμε στις προπονήσεις. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα με το νέο πλάνο. Νέα φιλοσοφία, νέα ιδέα στο παιχνίδι. Νέα προπονητικό τιμ, νέος τρόπος προπόνησης. Κάθε μέρα προσθέτουμε νέα πράγματα. Το πιο σημαντικό αύριο χωρίς κόσμο, να είμαστε ενωμένοι, να έχουμε κοινό στόχο και να εφαρμόσουμε ότι δουλεύουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X