Kαρντόσο: «Θέλω να δω μια έξυπνη ομάδα αύριο στο γήπεδο»

Kαρντόσο: «Θέλω να δω μια έξυπνη ομάδα αύριο στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αντιμετωπίζει αύριο (21:00) την Κραϊόβα στη ρεβάνς του 0-2 της Ρουμανίας και θέλει να κάνει το 2/2 και να πάρει την πρόκριση για τα play offs του Europa League. Μία ημέρα πριν από το σημαντικό παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων”, ο Μιγκέλ Καρντόσο παραχώρησε δηλώσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής αρχικά έκανε ένα σχόλιο για την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε τα πάντα στην Εύβοια στέλνοντας τις ευχές του «Για τους ανθρώπους της Εύβοιας θα ήθελα να κάνω ένα πρώτο σχόλιο. Τους ανθρώπους που έζησαν τον εφιάλτη της φωτιάς. Δίνω την αλληλεγγύη μου. Ηταν μια τραγική χρονιά πέρυσι και φέτος για την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Ευτυχώς δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες. Και θέλω να αναφερθώ σε αυτούς τους ανθρώπους αρχικά. Δίνω την αλληλεγγύη μου».

Οσα είπε για το ματς ο Καρντόσο

Πόσο διαφορετική θα είναι η ΑΕΚ αύριο και με τι θα είναι ευχαριστημένος αύριο βράδυ;

«Το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ρουμανία. Ο αντίπαλος θα μπει πιο δυνατά και επιθετικά, γιατί πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Πρέπει να δημιουργήσουν φάσεις. Και εμείς θα είμαστε αύριο, όπως είπαμε μετά το πρώτο ματς, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στους παίκτες εκείνο την μέρα, μετά το πρώτο ματς είπα, ότι το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε ως κλαμπ. Και να δυναμώσουμε. Να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Η πρόκριση είναι ακόμη μακριά. Σέβομαι τους αντιπάλους μας. Δεν επηρεάζει αυτό την φιλοδοξία που θέλω να περάσω στην ομάδα. Ο στόχος που θέσαμε από πολύ νωρίς, είναι να δημιουργήσουμε, να κάνουμε όσα δουλεύουμε και να ξεπεράσουμε τους αντιπάλους μας».

Σε τι επίπεδο θα είναι η ΑΕΚ σε σχέση με αυτό που θέλουμε;

«Εχεις να κάνεις με συμπεριφορές ανθρώπων, δεν είναι μαθηματικά. Δεν μπορείς να το μετρήσεις. Δεν εξαρτάται ότι κάνουμε μόνο από εμάς, αλλά και από τον αντίπαλο. Αυτό που θέλω πάντα, είναι ότι όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να τα επαναφέρουμε εκεί που θέλουμε. Όλοι μαζί πρέπει, όπως είπε ο Σιμόες, να την επαναφέρουμε όταν πάει να βγει εκτός πλάνου. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Να βελτιώσουμε και να μεγαλώσουμε το κλαμπ. Στο αυριανό ματς θα δούμε κάποια πράγματα από όσα δουλεύουμε. Υπάρχει δέσμευση όλων, να είμαστε στον ίδιο στόχο. Δεν θέλω να δω να χάνουμε μπάλες, χωρίς λόγο. Να βλέπω να μειώνουμε ατομικά λάθη, να είμαστε ενωμένοι σε όλο το ματς, να είμαστε επιθετικοί χωρίς ή και με την μπάλα, να έχουμε τοποθέτηση στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι. Με την μπάλα να αξιοποιούμε τους κενούς χώρους. Να είμαστε δυνατοί για να μην υποφέρουμε στις στημένες φάσεις. Να είμαστε έξυπνοι, για να έχουμε τις φάσεις τις υπέρ μας, για να τις εκμεταλλευόμαστε. Να ξεκουραζόμαστε με την μπάλα ή χωρίς. Θέλω να δω μια έξυπνη ομάδα. Και μπορούμε πιστεύω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X