Η εταιρεία του Jordan προσφέρει 120.000.000 δολάρια στον Στέρλινγκ!

Η εταιρεία του Jordan προσφέρει 120.000.000 δολάρια στον Στέρλινγκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H “Air Jordan” κάνει άνοιγμα στον χώρο του ποδοσφαίρου και μετά την Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κλείσει μία εντυπωσιακή συμφωνία με τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η “Telegraph“, o ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτυ έχει δεχθεί την εντυπωσιακή πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων για να φορέσει τα παπούτσια της “Air Jordan”.

O Άγγλος ποδοσφαιριστής σημείωσε τρία γκολ στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Γουέστ Χαμ και θεωρείται δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αγγλικού συλλόγου. Την ίδια στιγμή, σημαντικό λόγο στην προσέγγιση από την πλευρά της “Air Jordan” έπαιξε η εξωγηπεδική στάση του Στέρλινγκ κατά του ρατσισμού.

Πλέον, έπειτα από την επιτυχημένη κίνηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Αμερικανική εταιρεία επιχειρεί ακόμα μία με στόχο να μπει για τα καλά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X