Ψάχνει λύση για το... ρεύμα ο Καρυπίδης

Εικόνες από το φιλικό Άρης- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε σήμερα (12/08) στην Αθήνα για να διευθετήσει το ζήτημα που είχε προκύψει τις προηγούμενες μέρες με τις οφειλές του συλλόγου προς τη ΔΕΗ, που οδήγησαν στη διακοπή ρεύματος στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον Μανώλη Παναγιωτάκη, πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ, τον οποίο εκπροσώπησαν επίσης οι Ευθυμία Μπαλή και Μάνια Μανιώτη.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί έλεγχος μέσα στο επόμενο διάστημα, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές ποσό του χρέους που αντιστοιχεί στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης και να υπάρξει αναλυτική εικόνα του πώς αυτό εκτινάχθηκε από τις παλαιότερες διοικήσεις. Υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν είναι ξεκάθαρα, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της μηνιαίας δόσης προς τη ΔΕΗ, που κανονικά ανέρχεται στα 6000 ευρώ, αλλά λόγω προσαυξήσεων από πρόστιμα φτάνει τα 16000.

Ο Καρυπίδης τόνισε πως θέλει να αναλάβει το θέμα προσωπικά και στόχος του είναι να δώσει μια οριστική λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X