Νάπολι και Ρόμα θέλουν τον Ικάρντι αλλά εκείνος θέλει μόνο Γιουβέντους

Διαψεύδει τα περί Ρεάλ ο Ικάρντι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, είχε συνάντηση με ανθρώπους των Νάπολι και Ρόμα αλλά ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως περιμένει την πρόταση της Γιουβέντους.

Ο 26χρονος φορ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ιντερ, Αντόνιο Κόντε, και οι Bianconeri φαίνεται πως έχουν χαράξει στρατηγική για τον πάρουν στο Τορίνο. Εχοντας πουλήσει πολλούς παίκτες που δεν είναι στην πρώτη γραμμή, περιμένουν να τον πάρουν σε τιμή ευκαιρίας. Οπως προκύπτει, η Γιούβε τού προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8 εκατ., όμως οι Μιλανέζοι ζητούν 80 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν ή ξερή ανταλλαγή με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Ρόμα, για να πάρει τον πρώην άσο της Σαμπντόρια δίνει τον Εντιν Τζέκο και ένα ποσό κοντά στα 35-40 εκατ. ευρώ, όμως ο Αργεντινός παρότι του αρέσει η πόλη, δεν ψήνεται από το project αφού οι Giallorossi δεν παίζουν στο Champions League. Από την άλλη, η Νάπολι, έχει ήδη προτείνει 55 εκατ. ευρώ που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 60, στο San Paolo υπάρχει CL, όμως και πάλι ο Μαουρίτο δεν λέει si και προτιμά να περιμένει την Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X