Πλησιάζει τα 12.000 διαρκείας η ΑΕΚ!

Πλησιάζει τα 12.000 διαρκείας η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά το διπλό της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο στην Ρουμανία για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, υπήρξε έντονη ζήτηση για τις κάρτες της νέας σεζόν. Παρασκευή και σήμερα έφυγαν περίπου 300 διαρκείας της ΑΕΚ, με τον κόσμο να κλείνει θέση από νωρίς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Πλέον, η Ένωση πλησιάζει τις 12.000 κάρτες, με τον κόσμο της ομάδας να εκμεταλλεύεται την παράταση που είχε δώσει η ομάδα. Στις 5 Αυγούστου, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τους Ενωσίτες να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν κάρτα για τη νέα σεζόν  μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Η  κίνηση στη διάθεση των καρτών διαρκείας είναι αυξημένη και είναι πολύ πιθανό, ο τελικός αριθμός να φτάσει τα περσινά στάνταρ, καθώς μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Europa League!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X