Οι οπαδοί της Κραϊόβα θέλουν το... κεφάλι του Παπούρα!

Οι οπαδοί της Κραϊόβα θέλουν το... κεφάλι του Παπούρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ματς με την ΑΕΚ, η Κραϊόβα γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα στην έδρα της αυτή την φορά από την Σέπσι για το ρουμανικό πρωτάθλημα.

Η Κραϊόβα έρχεται στην Αθήνα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ,  με την ψυχολογία στα… τάρταρα. Η ρουμανική ομάδα είναι ένα καζάνι που βράζει, με τους οπαδούς να επιθυμουν την παραίτηση του προπονητή, Κορνέλιου Παπούρα!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Ρουμανίας, η ιαχή “Παραιτήσου-παραιτήσου” ήταν συνεχόμενη από τον κόσμο της ομάδας προς το πρόσωπο του Παπούρα, ο οποίος και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Λίγες μέρες πριν την ρεβάνς με την ΑΕΚ, η Κραϊόβα είναι άνω-κάτω, με τον Παπούρα να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν άδικο που δεν πετύχαμε γκολ. Η αντίπαλη ομάδα είχε μια προσπάθεια και σκόραρε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 λεπτών των αγώνων, από φυσική άποψη, δεν έχουμε σωστή αντίδραση. Έχουμε παίξει δέκα αγώνες σε ένα μήνα και αυτό γίνεται αισθητό. Η κόπωση γίνεται αισθητή.” και πρόσθεσε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη εχθρότητα από τον κόσμο μας. Κέρδισα τρεις αγώνες, υπήρξε η ίδια εχθρότητα. Θα τα αναλύσουμε όλα και ελπίζουμε να λάβουμε την καλύτερη απόφαση. Ξέρω τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Η μόνη πίεση είναι να κερδίσεις τους αγώνες. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερη υποστήριξη από τον κόσμο. θα έχουμε περισσότερα κέρδη αν δεν μας επικρίνουν τόσο γρήγορα. Στο ποδόσφαιρο, η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X