Ο Βόκολος νέος προπονητής της Κέρκυρας

Ο Βόκολος νέος προπονητής της Κέρκυρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί τον νέο προπονητή της Κέρκυρας. Ο 49χρονος συμφώνησε με τη διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Ο άλλοτε τεχνικός του Παναιγιάλειο και τεχνικός σύμβουλος στη Σπάρτα Πράγας επιστρέφει στους πάγκους για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-2017.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας, η οποία την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στη Super League 2: “Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βόκολο Λεωνίδα και βοηθό προπονητή τον Ίσσαρη Νίκο. Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χαρίσης Άγγελος και χρέη αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Αντωνάκος Θεόδωρος με συνεργάτη του τον Ανδρέα Μπονόβα. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της ομάδας και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς”.

Από τον πάγκο της ομάδας του νησιού των Φαιάκων είχε αποχωρήσει ο Τάσος Θέος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παίδων. Ο Βόκολος δούλεψε κατά το παρελθόν και στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στους “16” του Μουντιάλ, το 2014. Ως παίκτης αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Καλλιθέα και ΑΠΟΠ Κινύρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X