Ξένο σώμα στην Ίντερ ο Ικάρντι, ο Λουκάκου πήρε το «9»

Ξένο σώμα στην Ίντερ ο Ικάρντι, ο Λουκάκου πήρε το «9»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έδειξε η Ίντερ στον Ικάρντι ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά, δίνοντας το «9» στον νεοαποκτηθέντα Ρομέλου Λουκάκου, νούμερο που μέχρι πρότινος φορούσε ο Αργεντινός επιθετικός.

Θυμίζουμε ότι ο Λουκάκου, μετά από ένα σίριαλ πολλών εβδομάδων, πήρε την πολυπόθητη μεταγραφή στους «νερατζούρι» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 65 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ έως το 2024.

Από την άλλη, ο Ικάρντι, είχε εκφράσει στην αρχή του μεταγραφικού καλοκαιριού την έντονη επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, περιμένοντας πρόταση από τους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ και σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Γουάντα Νάρα, η στάση του άλλαξε, ζητώντας τελικά την παραμονή του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Από την τελευταία ενέργεια των Μιλανέζων, όμως, κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν ανέφικτο και το πλήρωμα του χρόνου μάλλον θα τον βρει σε άλλες πολιτείες τη νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X