Οταν ο Λιβάγια παίρνει το... όπλο του στην Ευρώπη! (VIDEO)

Να περάσει ο…επόμενος, διπλό της ΑΕΚ με μέγα Λιβάγια στη Ρουμανία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα playoffs του Europa League, μετά το χθεσινό διπλό στην Ρουμανία και την έδρα της Κραϊόβα. Το σημαντικότερο μερίδιο… ευθύνης για αυτή την απόδραση, φυσικά και το έχει ο… μέγας Λιβάγια ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς, αντικαθιστώντας τον τραυματία Κλωναρίδη και αλλάζοντας επί της ουσίας την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Ασίστ και γκολ και έστειλε την Ένωση από χθες στην επόμενη φάση. Ήταν πραγματικά, μαγική η μπαλιά που έβγαλε στον Πέτρο Μάνταλο για το 0-1 της ομάδας, ενώ το τελείωμά του στη συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα της Κραϊόβα για να αντιδράσει.  Ο Λιβάγια είναι ο πιο ποιοτικός επιθετικός, όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και με τον Κροάτη στα… πάνω του, η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο δεν έχει να φοβάται τίποτα για τη συνέχεια.

Όταν ο Μάρκο εκτελεί στην Ευρώπη

ΑΕΚ-Αούστρια Βιέννης 2-2

Το χθεσινό ευρωπαϊκό ματς, ήταν το τρίτο για τον Μάρκο Λιβάγια που σκοράρει με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είχαν προηγηθεί, δύο εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, στις οποίες ο Κροάτης φώναξε παρών.

Το πρώτο ματς ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017. Η ΑΕΚ φιλοξένησε τότε στο ΟΑΚΑ την Αούστρια Βιέννης για τους ομίλους του Europa League, με τον Μάρκο Λιβάγια να παίρνει το… όπλο του, λυτρώνοντας την Ένωση και τους χιλιάδες ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας, ισοφαρίζοντας μάλιστα για την ΑΕΚ στο 90′!

ΑΕΚ-Σέλτικ 2-1

Το επόμενο ευρωπαϊκό ματς στο οποίο βρήκε δίχτυα ο Μάρκο Λιβάγια ήταν κόντρα στην ομάδα της Σκωτίας. Η Ένωση φιλοξένησε στις 14 Αυγούστου του 2018 τους Κέλτες στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 1-1 της Σκωτίας. Ο Κροάτης επιθετικός έδωσε ξανά τη λύση στην ομάδα του, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το δεύτερο «κιτρινόμαυρο» τέρμα. Ουσιαστικά, με το γκολ του, έστειλε την ΑΕΚ στα playoffs του Champions League.

Για να φτάσουμε στην χθεσινή αναμέτρηση της Ρουμανίας, εκεί που ο Μάρκο Λιβάγια έκανε… εύκολη τη ζωή της ΑΕΚ. Γκολ και ασίστ, με τον 25χρονο να παίρνει από το χεράκι την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο.

O Μάρκο Λιβάγια ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της ομάδας, ο 25χρονος δείχνει… διαφορετικός, ξεδιπλώνοντας συνεχώς στο χορτάρι το πλούσιο ταλέντο του. Ο Κροάτης killer βρίσκεται με κλειστά μάτια στο γήπεδο με τον Πέτρο Μάνταλο και όταν προσαρμοστεί πλήρως και ο Νέλσον Ολιβέιρα, τότε αναμένεται να έχουμε… πάρτι στην επίθεση της ομάδας του Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X