Εμεινε όρθιος στην Πολωνία ο Ατρόμητος

Εμεινε όρθιος στην Πολωνία ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν λύγισε στην πίεση της ανώτερης, Λέγκια, φεύγοντας με το θετικό, αλλά και επικίνδυνο 0-0 από τη Βαρσοβία, το οποίο πήρε ως προίκα για τη ρεβάνς της Τετάρτης (14/08, 19:00), δείχνοντας ικανή να σφραγίσει στο Περιστέρι πρόκριση στα play offs του Europa League.

Η ομάδα της Πολωνίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σημάδευε συνεχώς το… δοκάρι, με τον Άτρόμητο να κρατάει το πολύτιμο μηδέν στο τέρμα του. Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Μέγιερι για τον Ατρόμητο, με τον Ούγγρο να σώζει την ομάδα του σε δύο πολύ δύσκολες φάσεις. Αρχικά έβγαλε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Λουκίνιας στο 83′, ενώ στο 89′ έβγαλε το τετ α τετ του Μέγιερι.

Με αυτό το 0-0, το σύνολο του Αναστασίου ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέτσοβιτς, Γιεντρέιτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66′ Καρλίτος).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Χαρίσης (72′ Ουγκράι), Ούμπιδες (61′ Ρόσα), Μανούσος (84′ Ταλόχα), Μάντσον, Νάτσος, Βέλλιος, Ρισβάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X