Συνεχίζεται το... αήττητο σερί της ΑΕΚ στο Europa League!

Συνεχίζεται το... αήττητο σερί της ΑΕΚ στο Europa League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Ρουμανία η ΑΕΚ έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης στα playoffs του Europa League. Με τον Μάρκο Λιβάγια να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θεση του τραυματία, Βίκτωρ Κλωναρίδη, η εικόνα της Ένωσης άλλαξε με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να παίρνει τη νίκη στο ματς με την Κραϊόβα με σκορ 2-0.

Πέτρος Μάνταλος και Μάρκο Λιβάγια βρήκαν δίχτυα για τους «κιτρινόμαυρους» και έδωσαν συνέχεια σε ένα εκπληκτικό αήττητο σερί για την ΑΕΚ στο Europa League.

Η Ένωση έχει να ηττηθεί στο Europa από το εντός έδρας ματς με την… Σεντ Ετιέν! Στις 4 Αυγούστου του 2016, στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την πτώση στη Γ’ και Β΄Εθνική, η ΑΕΚ φιλοξένησε τους Γάλλους, έχοντας ως… προίκα το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν και η τελευταία ήττα για την ΑΕΚ στο Europa League, με την Ένωση να τρέχει ένα… τρελό αήττητο σερί στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ΑΕΚ μετράει 11 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στο Europa, έχοντας 3 νίκες και… 8 ισοπαλίες!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο Europa League:

Μπριζ – ΑΕΚ 0-0 (Play offs Europa League)

ΑΕΚ – Μπριζ 3-0 (Play offs Europa League)

Ριέκα – ΑΕΚ 1-2 (Όμιλοι Europa League)

ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης 2-2 (Όμιλοι Europa League)

Μίλαν – ΑΕΚ 0-0 (Όμιλοι Europa League)

ΑΕΚ – Μίλαν 0-0 (Όμιλοι Europa League)

ΑΕΚ – Ριέκα 2-2 (Όμιλοι Europa League)

Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ 0-0 (Όμιλοι Europa League)

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου 1-1 (Φάση 32 Europa League)

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ 0-0 (Φάση 32 Europa League)

Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 (3ος προκριματικός Europa League)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X