Προβάδισμα για Τράμπζονσπορ με φοβερή ανατροπή σε 2-2! (VIDEO)

Προβάδισμα για Τράμπζονσπορ με φοβερή ανατροπή σε 2-2! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Europa League πήρε η Τράμπζονσπορ, μετά την ισοπαλία που πήρε από τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία με 2-2. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο οι Τούρκοι με αντεπίθεση διαρκείας πήραν “χρυσή” ισοπαλία στο τέλος και είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν απέναντι στην ΑΕΚ (που όπως όλα δείχνουν θα προκριθεί επί της Κραϊόβα), σε διπλά παιχνίδια που θα γίνουν στις 22 και 29 Αυγούστου.

Η Σπάρτα Πράγας άνοιξε το σκορ στο 16′ με την κεφαλιά του Κόστα, έπειτα από το κόρνερ του Κανγκά, για να διπλασιάσει τα τέρματά της με “κεραυνό” του Κανγκά εκτός περιοχής (68′). Κάπου εκεί, οι Τούρκοι… ξύπνησαν και πήραν την ισοπαλία με απίστευτο γυριστό (84′) του Εκουμπάν στην κίνηση, μετά από εκτέλεση φάουλ και όμορφο βολέ του Σόρλοθ στο 89′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΣΠΑΡΤΑ: Νίτσα, Κανγκά, Χάνουσεκ, Σάτσεκ, Στέτινα, Χάσεκ, Πλάβσιτς (90’ Χάντσκο), Κόστα Ναμοϊνέσου, Τράνβικ (87’ Μόμπεργκ Κάρλσον), Κρέιτσι, Τετέ (80’ Κόζακ)

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Τουρκμέν, Χοσεΐνι, Σόσα, Νουακέμε, Ομούρ (76’ Αβντιάι), Όμπι Μίκελ (46’ Σέρλοθ), Ζοάο Περέιρα, Εκουμπάν (90+3′ Εροντογκάν), Πάρμακ, Νόβακ

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X