Ρίχνεται στη μάχη με την Μόλντε ο Άρης

Ρίχνεται στη μάχη με την Μόλντε ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα καλό αποτέλεσμα στις αποσκευές του θέλει να επιστρέψει ο Άρης στη Θεσσαλονίκη από την αποψινή αναμέτρηση με τη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (20:00, Cosmote Sport 2).

Οι Νορβηγοί δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας με την ΑΕ Λεμεσού. Είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την κυπριακή ομάδα και οι Θεσσαλονικείς, χωρίς τον Σάββα Παντελίδη που τιμωρήθηκε από την UEFA, θα επιχειρήσουν να κάνουν απόψε το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι προσπάθειες των «κιτρίνων» θα δυσκολευτούν από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος αποτελείται κατά 70% από συνθετικό χλοοτάπητα, και οι περισσότεροι παίκτες του δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Άρης θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ και Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ματίγια και ο Μπάσα, με τον Φετφατζίδη στο δεξί και τον Λάρσον στο αριστερό άκρο. Ως επιτελικός χαφ θα είναι ο Ντιγκινί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν οι: Κράνινξ, Χάραλντσαϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Χουσαΐν, Άουρανες, Όμο, Χέσταντ, Έικρεμ και Τζέιμς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι από την Ιταλία, με τους συμπατριώτες του Ματέο Πασέρι και Βαλεντίνο Φιορίτο ως βοηθούς και τον επίσης Ιταλός Τζιανπάολο Καλβαρέζε ως τέταρτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X