Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας σήμερα ο Ατρόμητος

Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας σήμερα ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς το άγχος του «πρέπει» στους αγώνες του προηγούμενου γύρου με τη Ντουνάισκα Στρέντα, ο Ατρόμητος θα σήμερα παλέψει για την υπέρβαση. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετωπίζει απόψε (22:00, ΕΡΤ) τη Λέγκια Βαρσοβίας στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στο επιβλητικό 30.800 θέσεων «Polish Army Stadium».

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αποκάλυψε ούτε χθες τα πλάνα του, αλλά όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί την ομάδα που οδήγησε την ομάδα μέχρι τώρα, με εξαίρεση την αναγκαστική αλλαγή του Νάτσου στη θέση του τραυματία Κιβρακίδη. Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γούτας και Ρισβάνης θα είναι τα δύο στόπερ, με τους Νάτσο και Κατράνη στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ Μάντσον και Χαρίσης θα είναι τα δύο «μηχανάκια» στο κέντρο. Ο Ούμπιδες θα κινείται μπροστά τους σε πιο δημιουργικό ρόλο, με τους Μανούσο και Ενσικουλού να υποστηρίζουν επιθετικά τον Βέλλιο, αλλά να δίνουν και ανασταλτικές βοήθειες.

Στον αντίποδα, οι Πολωνοί είναι φέτος αήττητοι στην Ευρώπη και δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ, ενώ στοχεύουν στην επιστροφή τους σε ομίλους μετά το 2016, όταν έπαιξαν στο Champions League. Ο Σέρβος προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μαγέσκι, Ρόσα, Λέβτσουκ, Βέσοβιτς, Γεντρτσέιτσικ, Καφού, Μαρτίνς, Καρλίτος, Ναγκί, Νοβίκοβας και Κουλένοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Μάνουελ Σίτενγκρουμπερ. Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς θα είναι την Τετάρτη (14/8) κι όχι σε μία εβδομάδα, στις 19:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X