Σε επαφές με τον Τσαλμπούρη για επέκταση συμβολαίου η ΑΕΚ

Τσαλμπούρης στο enwsi.gr: «Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τον ελληνικό της κορμό και ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι ένας παίκτης που εκτιμά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η Ένωση είναι σε επαφές με τον 23χρονο για την επέκταση του συμβολαίου του.

Πρόθεση του Έλληνα τεχνικού είναι να μην να μην υπάρχει στο ρόστερ Έλληνας παίκτης που το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Έτσι, έχει εισηγηθεί την παραμονή του Γιώργου Τσαλμπούρη. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και ο Τσαλμπούρης, που πέρασε και αυτό το καλοκαίρι δουλεύοντας ατομικά για αρκετό καιρό στις ΗΠΑ, υπολογίζεται για το ροτέισον της νέας σεζόν.

Στο μεταξύ, στασιμότητα υπάρχει στα υπόλοιπα μεταγραφικά με εξαίρεση την περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε χθες, έχει κλείσει στην ΑΕΚ. Η περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι στα υπόψη, ενώ για τον ξένο πάουερ φόργουορντ που αναζητείται δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ιδανικός. Πιθανότατα η «Ένωση» θα αποκτήσει έναν ακόμη γκαρντ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X