Παπούρα: «Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα»

Παπούρα: «Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και η Κραϊόβα διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη του για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. O τεχνικός των Ρουμάνων, Κορνέλιους Παπούρα στην συνέντευξη τύπου πριν την τελευταία σημερινή προπόνηση δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να πάρει ένα αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ελπίζω να σταθούμε στο ύψος της περίστασης και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να δώσουμε το 400%. Σίγουρα η απουσία του κόσμου θα είναι εμφανής και θα τη νιώσουμε πιο έντονα κάποιες στιγμές. Μας βοήθησαν μέχρι τώρα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν πολλά παιδιά στις κερκίδες. Θα ήταν ιδανικό να κερδίσουμε και να προκριθούμε, θα δούμε τι θα γίνει και τι μπορούμε να καταφέρουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ρεαλιστές και να δούμε πώς μπορούμε να χτυπήσουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε καλό σύνολο και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι 50-50 το ζευγάρι για την πρόκριση, αυτό συνήθως φαίνεται μετά τα παιχνίδια».

«Ξέρω πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει 2-3 βασικούς παίκτες σε σχέση με πέρσι, θα δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, πάντως, αυτό είναι σίγουρο. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που έχει την κατοχή της μπάλας και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε έχοντας τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα. Πάντως οι δυνατότητες των παικτών και της ομάδας μου μάς δίνουν ελπίδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X