Γιουλ: «Χαίρομαι με την εθνική, αλλά θα έβλεπα τη Ρεάλ, αν έπαιζαν ίδια ημέρα»

Oι νομικοί της Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνουν τρόπο αποχώρησης από την ACB
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ μίλησε στην «AS» και είπε αρχικά: «Άποψή μου είναι πως το πρόγραμμα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες των παικτών και για το καλό τους. Τα “παράθυρα” της FIBA δεν επιτρέπουν στους κορυφαίους παίκτες κάθε εθνικής να συμμετέχουν, είτε πρόκειται για NBAers είτε για παίκτες της Euroleague, κι αυτές οι δύο διοργανώσεις δεν σταματούν ποτέ, οπότε δεν έχει λογική.

Το καλεντάρι είναι γεμάτο με παιχνίδια, στα οποία κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν μέρος. Μού αρέσει να παίζω με την εθνική ομάδα, αλλά προφανώς η Ρεάλ είναι η ομάδα που με πληρώνει. Αν έχω ένα ματς με την Ρεάλ και την εθνική την ίδια ημέρα, φυσικά θα παίξω με την Ρεάλ. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του ΝΒΑ. Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης μεταξύ των δύο διοργανώσεων, έτσι ώστε όλα να είναι βιώσιμα».

Βέβαια, φρόντισε να τονίσει πως: «Χαίρομαι που είμαι με την εθνική ομάδα. Είναι προνόμιο να παίζω με αυτή την φανέλα. Είμαι πολύ περήφανος κι ενθουσιασμένος που επέστρεψα, μετά τον τραυματισμό που είχα πριν από δύο χρόνια».

Για τον αυξημένο αριθμό στα ματς της Euroleague από τη νέα σεζόν σχολίασε: «Το να χρειάζεσαι 41 ματς για να κάνεις όλη την διαδρομή είναι πράγματι υπερβολικό. Κάθε ομάδα θα παίξει πάνω από 100 ματς στη σεζόν συνολικά. Κάθε πλευρά πρέπει να προσαρμοστεί στο πρόγραμμα και να είναι πιο προσεκτική με τους παίκτες, επειδή χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει μπάσκετ».

Τέλος, για το ΝΒΑ ανέφερε: «Δεν κλείνω την πόρτα του ΝΒΑ. Βασικά, εκτιμώ το ενδιαφέρον που δείχνουν κάθε χρόνο οι Ρόκετς και το γεγονός ότι σέβονται την απόφασή μου και δεν με πιέζουν ποτέ. Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X