Οριστικό: Κεκλεισμένων των θυρών το Κραϊόβα-ΑΕΚ

Οριστικό: Κεκλεισμένων των θυρών το Κραϊόβα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο, η  ΑΕΚ ρίχνεται στη… μάχη της Ευρώπης, καθώς αντιμετωπίζει την Κραϊόβα στην Ρουμανία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του  Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στη Ρουμανία για τον αυριανό αγώνα, ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Η Κραϊόβα είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές από την UEFA για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Χόνβεντ και τον τραυματισμό του διαιτητή της συνάντησης, με το αίτημα αναστολής της ποινής των Ρουμάνων να πέφτει στο… κενό.

Πριν από λίγο, η ρουμανική ομάδα ενημέρωσε μέσω των social media, πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα αναστολής της ποινής, με αποτέλεσμα να μην έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται, πως και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

«Δυστυχώς η απόφαση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής, να παίξουμε χωρίς θεατές για τους επόμενους 3 ευρωπαϊκούς αγώνες, απορρίφθηκε από το συμβούλιο προσφυγών της ΟΥΕΦΑ», ήταν το σχόλιο της Κραϊόβα, προσθέτοντας ότι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο για το αυριανό ματς, θα λάβουν κανονικά πίσω τα χρήματά τους.

https://www.facebook.com/UCVOficial/photos/a.218009898351449/1378974715588289/?type=3&theater

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X