Ούτε τώρα, ούτε ποτέ! Ξανά δεν θα κουνήσει... σεντόνι ο ΠΑΟΚ! (VIDEO)

Ούτε τώρα, ούτε ποτέ! Ξανά δεν θα κουνήσει... σεντόνι ο ΠΑΟΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγιαξ έπαιξε κατά διαστήματα, σαν την γάτα με το ποντίκι τον ΠΑΟΚ και πήρε… σβηστή ισοπαλία (2-2) στην Τούμπα, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» έσκασαν στο δεύτερο ημίχρονο, δε μπορούσαν σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Ολλανδών και πλέον προετοιμάζονται για τα playoffs του… Europa League. Φυσικά, να υπενθυμίσουμε πως ο πρωταθλητής Ολλανδίας έχει αποδυναμωθεί αρκετά, χάνοντας παίκτες όπως ο Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Σένε, ενώ στην πόρτα της εξόδου (για την Ρεάλ) είναι και ο Φαν Ντε Μπεκ.

Το σκορ για την ομάδα του Τεν Χαγκ άνοιξε ο Ζιγιέχ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Μαροκινό άσο να έχει και την… βοήθεια του Γιαννούλη που βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι.

Με τον ρυθμό να πέφτει, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους και έκανε την ανατροπή πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Στο 32ο λεπτό, ο Γιαννούλης γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, με τον Ακπόμ να βρίσκει δίχτυα. Το 2-1 για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 39′, με τον Μάτος να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Φερέιρα δεν… υπήρχε, με τον Άγιαξ να ισοφαρίζει στο 57′ με τον Χούντελαρ, ύστερα από αναμπουμπούλα στην «ασπρόμαυρη» άμυνα. Παρά τις ευκαιρίες των Ολλανδών, το 2-2 δεν άλλαξε με τον Άγιαξ να κόβει από το πρώτο ματς τα… φτερά του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ σοβαρεύτηκε, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης και στέλνοντας ουσιαστικά τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στα playoffs του Europa League.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι, Eλ Καντουρί, Ζαμπά(79′ Στοχ), Μπίσεσβαρ(73′ Αουγκούστο), Πέλκας(65′ Λημνιός), Άκπομ

ΑΓΙΑΞ (Τεν Χάγκ): Ονανά, Φέλτμαν, Σερς, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Μπλιντ, ΦανΝτε Μπέεκ, Μαζραουί(83′ Νέρες), Ζίγιεκ(83′ Μάριν), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ(33′ Χούντελααρ)

Δείτε το βίντεο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X