Κοστεσίν: «Καταθέσαμε αίτημα για μεταφορά της ποινής, αύριο θα μάθουμε αν θα παίξουμε με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ»

Κοστεσίν: «Καταθέσαμε αίτημα για μεταφορά της ποινής, αύριο θα μάθουμε αν θα παίξουμε με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… πάντα κάνει η Κραϊόβα για να αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ.

Την Πέμπτη, είναι προγραμματισμένο στην Ρουμανία, το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, με την Κραϊόβα να… κουβαλάει ποινή τριών αγωνιστικών για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Χόνβεντ.

Ο  Εκτελεστικός Διευθυντής των Ρουμάνων Οβίντιου Κοστεσίν μίλησε στο gds.ro, τονίζοντας πως έχει κατατεθεί αίτημα για… μεταφορά της ποινής. Η Κραϊόβα επιθυμεί να εφαρμοστεί η τιμωρία από τον επόμενο αγώνα της ομαδας, με τον Κοστεσίν να δηλώνει πως αύριο θα έχουν στα χέρια τους την τελική απόφαση της UEFA.

«Το αίτημα μας να αναστείλουμε την εκτέλεση της ποινής θα κριθεί. Θέλουμε η ποινή να εφαρμοστεί από τον επόμενο αγώνα. Αύριο θα μάθουμε που είμαστε. Ελπίζουμε να λάβουμε ευνοϊκή απόφαση σχετικά με τον αγώνα με την ΑΕΚ για να παίξουμε με κόσμο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης εκείνοι που έχουν αγοράσει εισιτήριο μην ανησυχούν θα βρεθεί λύση. Περιμένουμε να δούμε ποια είναι η ετυμηγορία της UEFA και τότε θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X