Κάτι...τρέχει με Μέσι-Γκριεζμάν; (VIDEO)

Κάτι...τρέχει με Μέσι-Γκριεζμάν; (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φούντωσε… η φημολογία στη Βαρκελώνη, σχετικά με τις σχέσεις του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Λιονέλ Μέσι, μετά και από το παρακάτω περιστατικό.

Ο Γάλλος επιθτικός έκανε high five με όλους στον πάγκο, αλλά ο “Λίο” κοιτούσε από την άλλη και αυτό το βίντεο φούντωσε εκ νέου τη φημολογία ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους.

Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε αποκαλύψει ότι του είχε στείλει μήνυμα για να τον καλωσορίσει ο Λουίς Σουάρες, αλλά όχι κι ο Λιονέλ Μέσι. Εκεί γεννήθηκε μία ίντριγκα από τα ΜΜΕ και τώρα φαίνεται ότι μεγαλώνει.

Στο φιλικό της Κυριακής με την Αρσεναλ, ο Γκριεζμάν βγήκε αλλαγή και άρχισε να κάνει high five με όλους στον πάγκο, αλλά σταμάτησε στον Μέσι, ο οποίος κοιτούσε από την άλλη και δεν τον χαιρέτησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν αυτό έγινε επίτηδες, μιας και όντως ο Αργεντινός σούπερ σταρ φαίνεται να παρακολουθεί τη φάση και όχι τον νέο συμπαίκτη του. Το βίντεο όμως ήταν αρκετό, ώστε να φουντώσει η φημολογία…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X