Tα τρία νέα «projects»

Καρντόσο: «Αρκετές οι διαφορές με την περσινή ΑΕΚ- Εχουμε πολλά να χτίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν είναι η μοναδική περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει και θέλει να εξελίξει ο Μιγκέλ Καρντόσο. Το ίδιο ισχύει και με τις περιπτώσεις των Γιάννη Μπότου, Κώστα Σταμούλη, Γιάννη Σαρδέλη. Οι τρεις άσοι ακολούθησαν κανονικά την προετοιμασία της ΑΕΚ και μάλιστα βρίσκονται και στη λίστα που δήλωσε η Ένωση για τα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Καρντόσο πιστεύει στις δυνατότητες των τριών παικτών και θέλει να δουλέψει μαζί τους εντατικά. Προκειμένου σταδιακά να μπουν στην αγωνιστική εξίσωση και την επόμενη χρονιά, να έχουν ακόμα και μια σταθερή θέση στο rotation. Ο Μπότος δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους δύο συμπαίκτες του, έχοντας πάρει εμπειρίες από την πρώτη ομάδα από πέρυσι.

Ωστόσο τόσο ο Σαρδέλης, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, όσο και ο Σταμούλης που είναι δεξί μπακ, θα παραμείνουν στην ΑΕΚ και θα κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Με στόχο κάποια στιγμή, να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Να σημειωθεί πως ο Σταμούλης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, καθώς απουσίαζε ο Μπακάκης λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός άσος αποτέλεσε την αλλαγή του Παουλίνιο για το δεξί άκρο της άμυνας, δείχνοντας θετικά στοιχεία.

Ο Σαρδέλης από την άλλη αγωνίστηκε λιγότερο, όμως θεωρητικά είναι πιο… ψημένος από τον Σταμούλη. Καθώς πέρυσι είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να του δίνει το βάπτισμα του πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X