Αποφασίζει η UEFA για το επεισοδιακό Κραϊόβα-Χόνβεντ

Αποφασίζει η UEFA για το επεισοδιακό Κραϊόβα-Χόνβεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Με άκρως επεισοδιακό τρόπο, η  Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα  πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, εκεί που θα συναντήσει την ΑΕΚ .

Οι Ρουμάνοι πήραν την πρόκριση κόντρα στην Χόνβεντ, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από την κροτίδα που εκτοξεύτηκε στον διαιτητή.

Δευτέρα σήμερα και κάποια απόφαση όπως είναι φυσιολογικό δεν υπάρχει ακόμα. Το ζήτημα ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΚ, καθώς οι Ρουμάνοι κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους και ενώ το παιχνίδι με την Ένωση είναι προ των πυλών. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να αποφασίσει και να ορίσει την τιμωρία της Κραϊόβα για την κροτίδα στον διαιτητή.

Επίσημα η UEFA δεν έχει καν ανακοινώσει και ορίσει έναρξη πειθαρχικής δίωξης. Πιθανότατα, αυτό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, περί εκδίκασης της υπόθεσης σήμερα, είναι πως οι Ρουμάνοι  πήραν προθεσμία μέχρι σήμερα να βγάλουν υπόμνημα. Ποτέ η UEFA δεν ενημερώσει ιδιωτικά μια ομάδα ότι την τάδε μέρα συνεδριάζει.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X