Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Κραϊόβα! (ΦΩΤΟ)

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Κραϊόβα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη, η  ΑΕΚ ρίχνεται στη… μάχη της Ευρώπης, καθώς αντιμετωπίζει την Κραϊόβα στην Ρουμανία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του  Europa League.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα τη λίστα με τους παίκτες της για τα πρώτα ματς της ομάδας με το ρουμανικό σύλλογο. Από την «κιτρινόμαυρη» λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο απουσιάζει ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οπως και οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γιώργος Γιακουμάκης. Μέσα βρίσκονται οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Μίλος Ντέλετιτς και Χρήστος Αλμπάνης.

Να σημειωθεί πως η Ένωση, έχει το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα αν κριθεί ότι κάποιος από τους μη έτοιμους ή τραυματίες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα, ο Σέρβος χαφ να βρεθεί στη λίστα για τα ματς με την Κραϊόβα. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν παραδώσει τη λίστα τους από την Παρασκευή. Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς έπρεπε πρώτα να δοθεί από την ΕΠΟ στην UEFA κι αυτό πραγματοποιήθηκε το πρωί.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.219542978087188/3110196632355127/?type=3&theater

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X