Ανανέωσε με Ξενάκη η ΑΕΚ στο πόλο

Ανανέωσε με Ξενάκη η ΑΕΚ στο πόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Αντώνη Ξενάκη προχώρησε η ΑΕΚ στο πόλο. Ο 27χρονος περιφερειακός θα μείνει έτσι για δεύτερο χρόνο στην Ενωση, τονίζοντας πως η παραμονή τους στους “κιτρινόμαυρους” τον κάνει χαρούμενο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ πιστή στη διατήρηση του ελληνικού κορμού της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Ξενάκη. Ο 27χρονος (13/05/1992) περιφερειακός ύψους 1.89μ., υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης.

Ο Αντώνης Ξενάκης με την ανανέωση του συμβολαίου του θα συμπληρώσει διετία με το “κιτρινόμαυρο” σκουφάκι, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Αντώνης Ξενάκης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δήλωσε στo aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ΑΕΚ. Η περασμένη χρονιά ήταν επιτυχής με την κατάκτηση της ανόδου και πλέον όλοι στην ομάδα στοχεύουμε στο να φτάσουμε στα μεγάλα σαλόνια, όπου αξίζει να είναι η ΑΕΚ“.

Αντώνη, καλή επιτυχία και τη νέα αγωνιστική περίοδο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X