Ηττα με ανατροπή για την Κραϊόβα πριν την ΑΕΚ (VIDEO)

Ηττα με ανατροπή για την Κραϊόβα πριν την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανώμαλη… προσγείωση για την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα! Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (8-15 Αυγούστου τα παιχνίδια) γνώρισε την ήττα -με ανατροπή- από την ουραγό Χέρμανσταντ, για την 4η αγωνιστική του ρουμανικού πρωταθλήματος, πέφτοντας από την κορυφή.

Ετσι, θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Ενωση με κακή ψυχολογία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων (8/8, 19:15). Η Κραϊόβα προηγήθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Κονσταντίν από κοντά, μόλις στο 3ο λεπτό. Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη, αφού με την έναρξη του β’ μέρους βρέθηκε πίσω στο σκορ σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά, ο Πετρέσκου με σκαστό σουτ στην κίνηση (50′) κι έπειτα ο Βιέρα με δυνατή κεφαλιά (53′), έφεραν το παιχνίδι… τούμπα. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής  του Βιέρα στο 87ο λεπτό.

Για την αντίπαλο της Ενωσης είχαν προηγηθεί  οι νίκες επί της Κλιντσένι (εντός 3-2), Ντιναμό Βουκουρεστίου (2-0 εκτός), Τσίντια Ταργκόβιτσε (εντός 1-0).

Η ενδεκάδα της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (4-3-3)Πιγκλιατσέλι, Βλαντόιου, Φερέιρα, Ατσκά, Μπανκού, Κάκα, Ιβάνοφ, Βατατζέλου, Μπάρμπουτ (46′ Ματέιου), Φορτές (67′ Ρομάν), Κονσταντίν (58′ Τσιτσαλντάου).

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X