Αυγενάκης: «Θα προχωρήσει το πρότζεκτ της ΑΕΚ στο κλειστό των Ανω Λιοσίων»!

Κι επίσημα νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης
Photo Credits: INTIME

Σε… καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της “μετακόμισης” της ΑΕΚ στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, με το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου για να μπει η “Βασίλισσα” στο δικό της “σπίτι” να φαίνεται πως σύντομα θα γίνει πράξη.

Στις επαφές που υπήρχαν με την προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και με τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, οι συζητήσεις βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο, αφού υπήρχε συμφωνία σε όλα.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Βασιλειάδη, υπήρξε συμφωνία για δημιουργία οδικού χάρτη, ενώ υπήρξε και η δέσμευση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο έργο. Ο Δήμος Φυλής ήταν φυσικά θετικός για τη μετακίνηση της ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια, αφού θα έμπαινε για τα καλά στο αθλητικό προσκήνιο.

Ωστόσο, τα πράγματα… φρέναραν για λίγο, λόγω της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου, αφού υπήρχε αλλαγή και στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε τη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη, όμως το όλο θέμα βρισκόταν πάντα στον νου του. Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού είναι απόλυτα θετικός στο να προχωρήσει το όλο θέμα τις επόμενες μέρες, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της “Βασίλισσας”, κατά την παρουσία του στον Βόλο, για το Eurobasket U18, όπου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Εθνική Εφήβων. Οπως εξήγησε: «ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη. Είναι ένα πρότζεκτ όμως που μας ενδιαφέρει και θα προχωρήσει. Θα υπάρξει προσεχώς συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο για το θέμα αυτό».

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο Αυγενάκης είναι θετικοί στο όλο εγχείρημα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να είχε εκφραστεί κι εκείνος με θετικό τρόπο στην μεγάλη επένδυση του Μάκη Αγγελόπουλου.

Αυτή τη στιγμή, κάποια συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Αυγενάκη δεν υπήρξε, κάτι λογικό λόγω του υπεφορτωμένου προγράμματος του τελευταίου, ωστόσο η διάθεση που βγάζει ανοίγει τον δρόμο, προκειμένου το όλο θέμα να μπει στην τελική ευθεία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X