Παίρνουν παράταση τα διαρκείας της ΑΕΚ!

Ο κόσμος είναι εδώ! -Ξεπέρασαν τις 6.000 τα διαρκείας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καταλυτική ημερομηνία για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ ήταν η 5η Αυγούστου, όμως όπως όλα δείχνουν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα δώσει παράταση διάθεσης.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας, όπως έχει ενημερώσει η Ένωση θα είναι τα τελευταία της… ξενιτιάς καθώς ακόμα κι αν τη νέα χρονιά χρησιμοποιηθεί για ένα διάστημα το ΟΑΚΑ, τα διαρκείας θα εκδοθούν για την «Αγιά Σοφιά». Από την ημέρα που βγήκαν στην διάθεση των κιτρινόμαυρων φίλων, η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη καθώς τα προνόμια ήταν αρκετά. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες οι ουρές έξω από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΟΑΚΑ ήταν μόνιμο φαινόμενο.

Κανονικά, αύριο Δευτέρα, θα ήταν η τελευταία μέρα που κάποιος θα μπορούσε να πάρει την δική του κάρτα διάρκειας όμως όπως φαίνεται, η καταλυτική ημερομηνία θα πάρει μια μικρή παράταση. Παρότι κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα σίγουρο, σχετική ανακοίνωση αναμένεται αύριο από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τις τελευταίες μέρες η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη και με δεδομένο πως τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κεκλεισμένων των θυρών κατά πάσα πιθανότητα θα παραταθεί το διάστημα που μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Όπως είχε ενημερώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πριν από μερικές μέρες, έχουν… φύγει περίπου 11.000 κάρτες διαρκείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X