Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα: Προσφυγή και ο Ζάρας κατά του ΠΑΟΚ!

Ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα: Προσφυγή και ο Ζάρας κατά του ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, με τη μία προσφυγή να διαδέχεται την άλλη!

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζάρας κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για οφειλές ύψους 77.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από μπόνους της σεζόν 2017-2018 ύψους 7.000 και 70.000 που έχει να λαμβάνει ο παίκτης από τη σεζόν 2018-2019.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα είναι τελείως διαφορετική από αυτή του Νέναντ Μιλιένοβιτς, καθώς το ποσό που αξιώνει είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο από τα 1500 ευρώ για τα οποία ήρθε το πρώτο ban για τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Ζάρα είναι η πρώτη σοβαρή προσφυγή που γίνεται κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με το ποσό να είναι διόλου ευκαταφρόνητο και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον Δικέφαλο.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που ελοχεύει αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσουν την ίδια… οδό και οι υπόλοιποι Έλληνες και ξένοι παίκτες στους οποίους χρωστάει χρήματα ο ΠΑΟΚ, πράγμα που θα σήμαινε και απανωτά ban για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανάγκη για άμεση εξεύρεση λύσης στον ΠΑΟΚ είναι επιτακτική, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί με τους υπόλοιπους παίκτες και να «προλάβουν» οι άνθρωποι του Δικεφάλου παρόμοιες κινήσεις από μέρους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X