Μεγάλο αφιέρωμα της Fanatik στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Εχει την κεντρική ιδέα, ψάχνει τον ρυθμό και τις λεπτομέρειες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τίτλο «Ποια είναι η ΑΕΚ της Αθήνας, η αντίπαλος της Κραϊόβα στο Europa League», η ιστοσελίδα Fanatik κάνει εκτενές αφιέρωμα στην Ενωση, με αφορμή τις διπλές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 8 και 15 Αυγούστου για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Στο εν λόγω αφιέρωμα, η ρουμανική ιστοσελίδα αναφέρεται στην ιστορία της ΑΕΚ, στην ίδρυσή της, αλλά και στη σημασία του εμβλήματός της, κάνοντας λόγο για μια ομάδα  με «εντυπωσιακή ιστορία». Στη συνέχεια αναφέρεται στους τίτλους που έχει κατακτήσει, αλλά και στη “μαύρη σελίδα” με τον υποβιβασμό της στη Γ΄Εθνική. Ακολουθεί περιγραφή όσων ακολούθησαν με την επάνοδο της ΑΕΚ στα “σαλόνια” και τους τίτλους, αλλά και στην “Αγιά Σοφιά” που χτίζεται.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ότι θα την επαναφέρει ξανά για να κερδίσει και πάλι τίτλους. Η υπόσχεση εκπληρώθηκε με το πρωτάθλημα πρόπερσι, ενώ παράλληλα χτίζει το νέο γήπεδο». Για το πρωτάθλημα του 2018, η Fanatik γράφει ότι υπόσχεση του Μελισσανίδη εκπληρώθηκε, αφού οι “κιτρινόμαυροι” πήραν το πρωτάθλημα μετά από σκληρή μάχη με τον ΠΑΟΚ του (δικού τους) Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια, το αφιέρωμα στέκεται στην τιμωρία έδρας της ΑΕΚ με την Κραϊόβα και στην… τύχη των Ρουμάνων για το γεγονός αυτό. «Η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ και έχει στο πλευρό της την διάσημη ORIGINAL 21. Ευτυχώς για την Κραϊόβα, ο κόσμος της ελληνικής ομάδας δεν θα είναι παρών στον αγώνα γα να υποστηρίξει την ΑΕΚ λόγω της τιμωρίας», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ακόμα, γίνεται αναφορά στους “θρύλους” που πέρασαν από την ομάδα, στους οποίους η ιστοσελίδα συγκαταλέγει τους Ντέμη Νικολαΐδη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Τραϊανό Δέλλα και Ριβάλντο, αλλά και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που είναι ο τελευταίος μεγάλος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε.

Οσο για το σήμερα; Οι Ρουμάνοι αναφέρουν ότι οι σημαντικότεροι παίκτες της Ενωσης είναι οι Κώστας Γαλανόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Για να συμπληρώσουν: «Ο επιθετικός Μάρκο Λιβάγια και ο μέσος Πέτρος Μάνταλος είναι οι πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι στα 4.000.000 ευρώ η αξία τους, σύμφωνα με το Transfermarkt».

Το αφιέρωμα κλείνει με τους Ρουμάνους παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ελληνική ομάδα, με τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου να έχει την… τιμητική του στην τελευταία κατηγορία.

Δείτε φωτογραφία από το δημοσίευμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X