"Δεν αφήνει την υπόθεση του Πογκμπά η Ρεάλ παρά την μεταγραφή του Φαν ντε Μπέεκ"

Ζλάταν: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Πογκμπά να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ, για να φέρει στις τάξεις της έναν εκ των παικτών, που πρωταγωνίστησαν στην «τρελή» του πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Κάπως έτσι, προσθέτει άλλη μια σπουδαία λύση στη μεσαία γραμμή, αλλά αυτό δεν αναιρεί την… καψούρα του Ζινεντίν Ζιντάν για τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τον θέλει… εδώ και τώρα.

Σύμφωνα με τη «Marca», λοιπόν, η κίνηση για τον Ολλανδό δεν αναιρεί το σχεδιασμό, ώστε να έρθει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και ο Πογκμπά. Η διοίκηση του συλλόγου, βέβαια, διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δώσει στη Γιουνάιτεντ χρήματα περισσότερα από αυτά που πραγματικά αξίζει για τη μεταγραφή του, αλλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να έχει δημιουργήσει μια απίστευτη ομάδα.

Αν έρθει και ο Πογκμπά, παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ θα έχει ξοδέψει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, δείχνοντας έτοιμη να επιστρέψει στους τίτλους εντός κι εκτός συνόρων, μετά την απογοήτευση που πέρασε την προηγούμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X