Πάει στο NCAA ο Πετούσης της ΑΕΚ

Πάει στο NCAA ο Πετούσης της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερις γεμάτες σεζόν και πολλά γκολ με τις ομάδες της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ο Γιώργος Πετούσης περνάει τον Ατλαντικό αποδεχόμενος το κάλεσμα του Shaw University και θα σκοράρει πλέον στις εστίες του NCAA με τη φανέλα των Bears!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα azsportscholarships.com, ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που έχει που είχε αξιοσημείωτη παρουσία στα τμήματα υποδομής της Ένωσης, σημειώνοντας μάλιστα 19 τέρματα σε επίσημες αναμετρήσεις, αναζήτησε μέσω της AZ Sport Scholarships μια υποτροφία στις ΗΠΑ και επέλεξε το πανεπιστήμιο της North Carolina που συμμετέχει στη Division II.

Ο Πετούσης αφήνει πίσω του την ΑΕΚ, έχοντας πάρει γεύση από Youth League με την ομάδα Νέων του «Δικεφάλου», καθώς έπαιξε στα παιχνίδια κόντρα στις πανίσχυρες U19 του Άγιαξ και της Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον, επιδίωξή του είναι να βοηθήσει τους Shaw Bears του Matthew Brown να πετύχουν τους στόχους τους τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει επίσημα στις 8 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Bloomsburg.

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετούσης θα γίνει ο τέταρτος απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδης που θα αγωνιστεί στο NCAA την τελευταία διετία με υποτροφία που εξασφάλισε μέσω της AZ Sport Scholarships, καθώς έχουν προηγηθεί οι Γιάννης Νικοπολίδης (Georgetown), Δημήτρης Μωραϊτάκης (Appalachian State University), Δημήτρης Βιουγιουκλίδης (Cleveland State University).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X