Ανακοινώθηκε από τη Σουόνσι ο Πέτερσον (VIDEO)

Ανακοινώθηκε από τη Σουόνσι ο Πέτερσον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοινώθηκε από τη Σουόνσι ο Κρίστοφερ Πέτερσον. Ο Σουηδός αριστερός εξτρέμ που απασχόλησε την ΑΕΚ τελευταία φορά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους “κύκνους”, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ουαλικής ομάδας στο Twitter.

O 24χρονος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, δίχως ωστόσο να γίνεται γνωστό το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Χέρακλες Αλμέλο, η πρώην, πλέον, ομάδα του.

O διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, Στιβ Κούπερ, για την πρώτη αγωνιστική της Championship εναντίον της Χαλ.

Την περασμένη σεζόν στην Eredivisie είχε 33 συμμετοχές με 12 γκολ και 6 ασίστ.

Η Ενωση “τσέκαρε” την περίπτωση του 24χρονου, όταν στο “τιμόνι” της βρισκόταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έκτοτε όμως άλλαξαν πολλά… Ο Εβρίτης τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”, όπου τον διαδέχτηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του το καλοκαίρι.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, μετά την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν ζήτησε αριστερό εξτρέμ, αφού η συγκεκριμένη θέση είναι καλυμμένη με τον Πορτογάλο, τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά και τον Χρήστο Αλμπάνη.

Η ανάρτηση της Σουόνσι:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X