Η UEFA όρισε Security Officer στο Κραϊόβα-ΑΕΚ

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει στη Ρουμανία την Κραϊόβα.

Οι Ρουμάνοι πήραν χθες με επεισοδιακό τρόπο την πρόκριση κόντρα στην Χόνβεντ και ενώ το ματς είχε διακοπεί για μερικά λεπτά, μετά από… εκτόξευση κροτίδας. Η UEFA ενημέρωσε  τις δυο ομάδες ότι θεωρεί το ματς Κραϊόβα-ΑΕΚ υψηλού κινδύνου και όρισε για την αναμέτρηση, εκτός του παρατηρητή και  Security Officer.

Βεβαίως, αυτή η κίνηση της UEFA μπορεί να σηματοδοτεί πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Για παράδειγμα, η UEFA είχε βάλει Security officer στο ΑΕΚ – Ριέκα και μετά τον ορισμό του αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών.

Οι Ρουμάνοι αναμένεται να τιμωρηθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με την Χόνβεντ, ωστόσο κανείς δεν ξέρει ακόμα το πότε θα παρθεί η απόφαση και το αν θα βγει πριν το ματς με την Ένωση. Το θέμα βεβαίως  σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο χρόνος. Ποτέ θα πάρει εκθέσεις, ποτέ θα ζητήσει υπόμνημα από τη ρουμανική ομάδα, ποτέ θα δικάσει σε πρώτο βαθμό και ποτέ θα γίνει η έφεση.

Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα, στην κλήρωση της Δευτέρας, εκεί που θα βρίσκονται στη Νιόν, τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Κραϊόβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X