Εκπρόσωπος UEFA για Κραϊόβα: «Σίγουρα θα γίνει έρευνα, δε μπορούμε να το συγκρίνουμε με το ματς της Στουρμ»

Δείτε VIDEO με την κροτίδα που διέκοψε το Κραϊόβα – Χόνβεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο, η  Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα  σφράγισε χθες το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, εκεί που θα συναντήσει την ΑΕΚ .

Οι Ρουμάνοι πήραν την πρόκριση κόντρα στην Χόνβεντ, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από την κροτίδα που εκτοξεύτηκε στον διαιτητή.

Εκπρόσωπος της UEFA, μίλησε στο gsp.ro για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι: «Περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή για τα γεγονότα στη Ρουμανία. Μόνο τότε θα αποφασίσουμε για το πως θα δράσουμε. Δεν μπορούμε ακόμα πόσο σύντομα θα λυθεί το ζήτημα, αλλά σίγουρα θα ανοίξουμε έρευνα».

Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα, να μη βγει κάποια απόφαση πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραϊόβα τις 8 Αυγούστου.

Παράλληλα, δεν βάζει στην ίδια… ζυγαριά το χθεσινό παιχνίδι και τα όσα έγιναν, με  αυτό της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μελετά κάθε υπόθεση ξεχωριστά πριν λάβει την απόφαση για οποιαδήποτε τιμωρία.

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το χθεσινό παιχνίδι με αυτό της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας. Κάθε υπόθεση εξετάζεται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητές της», δήλωσε ο  εκπρόσωπος της UEFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X